Napraforgómaghéj kereskedelem

Napraforgó maghéj és dara kereskedelem

Napraforgó maghéj kereskedelem

A napraforgóolaj gyártása során az olaj mellett melléktermékként napraforgóhéj és dara keletkezik. Rendkívül jó tüzeléstechnikai adottságának köszönhetően (magas fűtőérték, alacsony nedvesség és hamutartalom) előszeretettel használják égetési és fűtési célra erőművekben és háztáji biomassza tüzelésű kazánokban egyaránt. Cégcsoportunk pelletálja is a keletkező maghéjat, megkönnyítve a termék felhasználhatóságát.

Dara kereskedelem

A régióban cégcsoportunk vezető szerepet tölt be a fehérjedarák gyártásában és kereskedelmében. Foktői növényolajgyárunk állandó ellátást biztosít partnereink számára a piacon fellelhető legjobb minőségben.

Országos lefedettségünknek köszönhetően mindig a leggazdaságosabb logisztikai megoldásokat tudjuk partnereink számára kínálni, ezáltal biztosítva mindkét fél számára a legmegfelelőbb szállítási feltételeket.

Ajánlatainkat partnereink igényeihez alakítjuk, telephelyi és leszállított paritásokon, illetve azonnali és határidős szállítási ajánlatokkal igyekszünk megfelelni a piac elvárásainak.