Búza

A Glencore Cégcsoport

A Glencore a világ egyik legnagyobb ipari alapanyag- és nyersanyag beszállítója. A Föld 5 kontinensén, több mint 50 országban tevékenykedő vállalat.

A cégcsoport fő tevékenysége fémek, ásványok, fosszilis energiahordozók és mezőgazdasági termények előállítása, feldolgozása és kereskedelme.

A cég globális hálózata marketing és ipari tevékenységet végez, irodáinak száma meghaladja a 90-et. Változatos tevékenységünk keretében több mint 150 bányászati, olajkitermelési és mezőgazdasági telephelyünkön közel 155.000 munkavállalót foglalkoztatunk világszerte.

A Glencore Cégcsoport Magyarországon

A Glencore több mint 21 éve van jelen Magyarországon. Tevékenységének két fő iránya a gabonafélékkel, olajos magvakkal és állati takarmány alapanyagokkal való kereskedés, valamint a növényolaj gyártás. A cégcsoport 2010-ben Debrecenben, 2011-ben Berettyóújfalun nagy tároló kapacitású telephelyeket vásárolt és bővítette logisztikai infrastruktúráját. 2011-ben Magyarországon, eredményeink elismeréseként cégünk elnyerte a „Business Superbrands” elismerő díját. 2009-ben kezdtük el növényolajgyárunk építését, amely Közép-Európa legkorszerűbb olajos mag feldolgozó üzeme, melyet 2013-ban nyitottunk meg ünnepélyes keretek között.

Kereskedelem

A Glencore magyarországi kereskedő hálózata az egész ország területén folyamatosan bővíti üzleti kapcsolatait és keresi az üzleti lehetőségeket mezőgazdasági termények felvásárlására. Szakmai és kereskedelmi tapasztalatunk hatékony és stabil támogatást nyújt a hazai mezőgazdasági termelők számára.

Lehetőségek

A Glencore magyarországi cégcsoport kereskedelmi tevékenysége megbízható hátteret biztosít a magyar termelők és gazdák számára. A Glencore segítségével a magyar termelők terményei a világ legtávolabbi tájaira is eljuthatnak és megjelenhetnek a világpiacon. A növényolajgyártás másodtermékei, a dara és a héj is felhasználásra kerül. A héj elégetésével megújuló energiát állítunk elő, míg a dara állati takarmányként kerül értékesítésre.

Elérhetőségek

Naprakész információkért az alábbi elérhetőségeinken érdeklődhet, mind a felvásárlásokat, mind az eladásokat illetően.