Minőségirányítás

Társaságunk minőségirányítási rendszerét a következő szabványoknak, követelményrendszereknek megfelelően alakítottuk ki:

  • GMP + FSA B3 szabvány szerinti takarmánybiztonsági rendszer,
  • Good Trading Practice szabvány szerinti takarmánybiztonsági rendszer,
  • Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969 rev. 4-2003 szerinti HACCP rendszer,
  • ISCC EU, PLUS és DE (International Sustainability and Carbon Certification) valamint BÜHG (bioüzemanyag üvegházhatású gázkibocsátás) fenntarthatósági rendszerek.

Minőségügyi politikánk az általunk forgalmazott, élelmiszer- és takarmányozási célú alapanyagok kereskedelménél a „farmtól a feldolgozóig” szemléletmódot tükrözve, a forgalmazott termékek élelmiszerláncban betöltött szerepének megfelelően a végfelhasználó/fogyasztó szükségleteinek minden tekintetben biztonságos kielégítésére fókuszál.

A minőségügyi rendszernek alapvető szerepe van a nemkívánatos események megelőzésében, illetve hatásuk csökkentésében a teljes termelési-fogyasztási láncban.

Célunk olyan termékek előállítása és szolgáltatások nyújtása, melyekre vonatkozóan garantálható az emberek, az állatok és a környezet biztonsága és a vevői igényeket teljes mértékben kielégíti. Ezzel együtt jár, hogy e termékek és szolgáltatások szállítói megfeleljenek az előírt szabványoknak, jogszabályoknak és etikai követelményeknek.