Minőségirányítás

A társaságunknál működtetett minőségirányítási rendszer a következő szabványoknak, követelményrendszereknek megfelelően lett kialakítva:

  • GMP + FSA B3 (2007) szabvány szerinti takarmánybiztonsági rendszer,
  • Good Trading Practice (version October 2011) szabvány szerinti takarmánybiztonsági rendszer,
  • Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969 rev. 4-2003 szerinti HACCP rendszer,

ISCC EU és DE (International Sustainability and Carbon Certification) valamint BÜHG (bioüzemanyag üvegházhatású gázkibocsátás) fenntarthatósági rendszerek.

A Glencore Agriculture Hungary Kft. a Sedex (Supplier Ethical Data Exchange) tagja.

Minőségügyi politikánk az általunk forgalmazott, élelmiszer és takarmányozási célú alapanyagok kereskedelménél a „farmtól – feldolgozóig” szemléletmódot tükrözve, a forgalmazott termékek élelmiszerláncban betöltött szerepének megfelelően a végfelhasználó/fogyasztó szükségleteinek minden tekintetben biztonságos kielégítésére fókuszál.

A minőségügyi rendszernek alapvető szerepe van a nemkívánatos események megelőzésében, illetve hatásuk csökkentésében a fogyasztókra és mindenkire nézve a teljes termelési láncban.

Célunk olyan termékek előállítása és szolgáltatások nyújtása, melyekre vonatkozóan garantálható az emberek, az állatok és a környezet biztonsága és a vevői igényeket teljes mértékben kielégíti. Ezzel együtt jár, hogy e termékek és szolgáltatások szállítói megfelelnek az előírt szabványoknak, jogszabályoknak, etikai követelményeknek és egyéb szabályozóknak.