Környezetvédelem

Tisztában vagyunk azzal, hogy globális tevékenységünk közvetlenül és közvetve egyaránt hatással lehet a környezetre, ezért minden környezetgazdálkodással kapcsolatos jogszabályi rendelkezést, szabályt és előírást szigorúan betartunk.

Elkötelezettek vagyunk tevékenységünk környezetre gyakorolt hatásának minimalizálása felé.

Naprakészek vagyunk a helyes mezőgazdasági gyakorlatok, többek között a precíziós mezőgazdasági technológiák tekintetében. Világszinten szoros kutatási együttműködést folytatunk egyes ágazati csoportokkal és szövetségekkel a biztonságos, megbízható élelmiszerforrásokra irányuló, egyre növekvő globális kereslet kielégítésének lehetőségeit keresve.

A Glencore Agriculture számos különböző tevékenységet végez, és a víz – különböző okokból – ezek mindegyikének nélkülözhetetlen eleme – ahogy mezőgazdasági ágazatunk számára is nélkülözhetetlen alapanyag.

Ezért a vizek védelme, valamint a jó minőségű víz elérhetőségének fenntartása a két legfontosabb vízzel kapcsolatos fenntarthatósági kihívás számunkra. Kiemelkedő fontosságúként kezeljük a víz hatékony felhasználását és újrahasznosítását, valamint a vízminőségre esetlegesen kockázatot jelentő eszközeink ép és kifogástalan állapotának fenntartását.